Snart kan du ladda med InCharge!

Du laddar och betalar enkelt via vår app. Har du inte möjlighet att ladda ner appen kan du beställa laddkort eller bricka i formuläret nedan. Laddkort och bricka fungerar på samma sätt. Kortet kan du ha i din plånbok och brickan på din nyckelknippa. Vi levererar ditt laddkort eller bricka inom ett par dagar - det är kostnadsfritt och du betalar enbart för det du laddar. 


Nytt förbättrat kort

Nu är det ännu enklare att betala när du laddar på vägen. När du beställer ett laddkort får du tillgång till både Vattenfall InCharge och E.ONs laddare. Har du redan ett InCharge kort eller bricka så använder du det även för den här tjänsten och behöver inte beställa ett nytt. Den förenklade betallösningen ger dig tillgång till närmare 1000 publika snabb- och destinationsladdningspunkter i Sverige.

Din beställning

Obs! Laddbrickorna är slut för tillfället. Just nu kan du beställa max 1 st laddbricka/kort som privatkund och max 10 st som företagskund. På grund av hög efterfrågan har vi upp till 3 veckors hanteringstid innan vi skickar ut din beställning.

• Efter beställningen får du tillgång till portalen My InCharge där du kan se statistik, göra schemaläggning och mycket annat. Logga in på My InCharge-portal genom att aktiverat ditt konto med aktiveringslänken som skickas till din e-postadress. Du får aktiveringslänken efter ett par dagar.

• Har du e-faktura? Du behöver göra en ny e-fakturaanmälan till InCharge AB via din internetbank.

Har du inte e-faktura men är registrerad hos Kivra är det där du kommer att få dina fakturor från InCharge.

• Har du inte svenskt personnummer? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig.